091014

Ojoj, det var ett tag sen. Emilia har hunnit bli 7 månader och när jag nu kollar på bilder på henne som nyfödd har jag lite svårt att greppa att hon faktiskt har varit så liten. Tiden har gått så fort, känns som om det var förra veckan jag låg där på BB, typ.

Vi har även varit på en del visningar, men nej, inget som vi direkt har känt att "här vill vi bo". Så vi letar vidare. Stockholmsplanerna finns kvar i bakhuvudet ska erkännas, men de bleknar för varje dag.

Den 27/7 gick jag som på nålar hela dagen. Kl 09.30 ringde telefonen, det var Jonas som berättade att han och Lina var på BB, att bebisen är påväg och att hon var öppen 4 centimeter. Fick sms under dagen, men efter kl 18 slutade sms:en att komma. Då hade jag svårt att sitta still ska ni veta, var ganska nervös och förväntansfull då. Det var ju för tusan min äldsta, allra bästa vän som var på BB! Helst hade jag velat vara med, haha. I alla fall, efter halv elva trillade det först in ett mms och sekunden senare ringde det. Fina L&J hade fått en liten flicka som fick namnet Olivia. :)

Nu ska jag krypa ner, är helt slut. Imorgon ska jag träffa Lina, vi ska gå på promenad med barnvagnarna. Precis som vi drömde om när vi lekte med dockvagnar när vi var små. :)

Leah

Mitt liv som gift, mamma, läkarstuderande, landstingsanställd och husägare.

RSS 2.0